Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Culturacatalana. escriba una noticia?

Marc Bosch Vilarasau, el protagonista del Noi del 98 de Rubén Sánchez

22/11/2021 08:47 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

Marc Bosch, el jove actor, Català, fill d'Emma Vilarasau i Jordi Bosch, es fica en la pell del Marc, un noi tímid, que viu frustrat. La producció rodada amb ESCAC, i dirigida del Rubén Sánchez ( Joc de Nens, Lamento, Una Mujer frente al Mar)

El Noi del 98 és una pel·lícula espanyola de 2021, escrita i dirigida per Rubén Sánchez, sobre educació masculina condicionada per la por de sentir i ser el teu mateix .Marc (Marc Bosch Vilarasau) viu amb la seva núvia, amb qui a penes es comunica, i entrena en un equip de futbol amb un entrenador abusiu. Davant els desafiaments de la seva rutina diària, i no acceptar la seva sexualitat, Marc tracta de refugiar-se lluitant contra el seu conflicte intern.

Rubén Sánchez, un dels directors, més sonats a la ficció catalana, per estrenes com Joc de Nens o Una mujer frente al Mar, roda aquest medio metratge, sobre el descobriment personal.

 

Marc Bosch cursa els seus estudis d'Art Dramàtic a Londres, primer a l'escola Giles Foreman Centerfor Acting i després es gradua amb un Màster en la Royal Central School of Speech and Drama.

Marc Bosch, un nou talent per descobrir, el cinem en Català

En televisió ha participat en la sèrie The Split de la BBC sota la direcció de Paula Van Der Oest. A Espanya, ha treballat en la sèrie de Netflix SkyRojo, dirigida per Javier Quintas. Ho hem vist com en un videoclip de Pavvla i en diferents curts del ESCAC. En cinema ho podem veure en pel·lícula de la BBC The Phantom of the open dirigida per Craig Roberts

En teatre, ho ha treballat amb Josep Maria Pou en el Teatre Nacional en l'espectacle Justícia de Guillem Clua, dirigit per Josep Maria Mestres. A Londres va fer La Orestíada sota la direcció de Giles Foreman en el Teatre Technis,  The Rover sota la direcció de Ben Naylor i The Burial atThebes, una versió d'Antígona dirigida per Martin Wylde en el Embassy Theatre. Recentment ho hem vist a Londres, en el projecte GHBoy en el teatre Charing Cross dirigida per Jon Pashley.

 


Sobre esta noticia

Autor:
Culturacatalana. (6 noticias)
Visitas:
4411
Tipo:
Nota de prensa
Licencia:
Copyright autor
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Etiquetas
Personaje

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.