Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Culturacatalana. escriba una noticia?

Clàudia Benito Comas, l'actriu catalana d' Una dona davant el Mar, de Rubén Sánchez

06/10/2021 08:54 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

Eva (Clàudia Benito Comas), ha de fer front a la notícia, que el seu fill pateix una malaltia, que a poc a poc va perdent la mobilitat. Ella haurà de fer un viatge interior d'acceptació i portar una vida el més severa possible

D'una pràctica d'Escac a Filmin i fer un recorregut per festivals de cinema. El jove director de cinema Rubén Sánchez, conegut per films com ( Lamento, El noi del 98, Joc de Nens). Presenta Una dona davant el Mar, un film senzill i tendre, sobre l'amor entre una mare i el seu fill, malalt.

El meu propòsit amb aquest film és explicar una història d'amor honesta i presentar un personatge femení que és capaç de sanar les seves ferides i reconnectar amb les seves emocions. La innovació d'aquest film no recau només en el tema, sinó en el punt de vista des del qual s'explica. El focus no està en el trauma, sinó en la possibilitat d'acceptació.

Per a mi, és especialment important presentar un model de relació de mare i fill sa, fugint dels tòpics tòxics que solem trobar en les pantalles. És per això que el personatge femení, lluny de ser una víctima, és una persona forta, assertiva, i també és aquesta la raó per la qual he construït un coprotagonista sensible amb suficient intel·ligència emocional per a acompanyar-la en aquest procés tan complex. He basat el treball amb els actors en meditacions guiades, que he fet especialment per a ells, amb l'objectiu d'arribar a un estat de connexió real i vulnerabilitat.

D'una pràctica d'Escac a Filmin i fer un recorregut per festivals de cinema

La relació maternal és tractada amb naturalitat, una connexió emocional acompanyada per una mala notícia i com el nostre personatge és capaç d'acceptar i portar el dolor per dins sense externalitzar, amb comprensió i amor. -Rubén Sánchez.

El curt es va estrenar en Filmin al maig del 2021. Ha fet recorregut de Festivals, en  THE MONTHLY FILM FESTIVAL, nominada a millor actriu. Es va estrenar en Paus Premier del Regre Unit. La Clàudia va guanyar millor actiu en el Festival Porto Casero d'Itàlia. Ha estat en el Parana Internacional Films.

Clàudia Benito Comas, Actriu formada en l'Institut del Teatre de Barcelona que també dedica part del seu temps al dibuix artístic, activitat que ha anat estudiant des de la seva infància en l'estudi d'Anna Vivancos a Calella de Mar. En televisió ha participat en diverses sèries (Hac (Netflix), La Vampira de Barcelona (Brutal Mitjana), Habitacions Tancades (TVE 2014) i en Laia (TV3 2015)). En teatre ha estat membre de la “Kompanyia” del Teatre Lliure.


Sobre esta noticia

Autor:
Culturacatalana. (6 noticias)
Visitas:
9017
Tipo:
Nota de prensa
Licencia:
Copyright autor
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.